Thursday, February 12, 2009

Tag from noin

:hi: adoi kene tag pulak ngan noin.. eh lupe.. assalamualaikum kawan2.. hehe post kalini juz tag dari noin...

:tsk:

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW! ( No fake ok)
2. DON’T change your clothes, DON’T fix your hair.. just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instructions with the picture.
5. Tag 10 people to do this

tu gambar time br abis university exam.. muke memang tak boleh blah.. haha



:ahaha: ha skang ni masa tag saya.. saya tag sume yg ade kat blog list saya ok.. wahaha

  • izzah zainaldin
  • izyan hasib
  • naufa azhari
  • adilah muhammad
  • hariz jaafar
  • hasmidar razak
  • marshall pirdaus @ pedot
  • hafiz hamzah
  • syed fahmi
  • asyraf naim
  • yang ni takde dlm blog list saya tp saya tau die ada blog wakaka --> azaty hamzah



:sigh: ha tu jela mangsa saya ye.. korang nak buat korang buatla.. tanak pun takpe.. tp buatla cm best je.. masing2 letak je muke tak boleh blah.. wahahaha


:wave: okay babai... assalammualaikum...

8 comments:

  1. wah,
    buat jugak kamu ye...
    adilah x nak buat...hoho...

    ReplyDelete
  2. haha mestila buat... kekeke

    ReplyDelete
  3. hehe...jgn lepas ni kamu tag ain plak...hehe

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:29 AM

    mende la pelik2

    ReplyDelete
  5. hehe ntah.. pelik2 kan.. keke

    ReplyDelete
  6. saya ialah nama terakhir dlm tag wani..12:15 PM

    hua3..mu wani mmg...ces..

    sudah ku tangkap gmbr instant on the spot depan laptop lagi..ngeh2

    gmbr saya:

    muka cool mcm biasa
    menongkat dagu sambil memandang laptop
    memakai sweater oren cover kepala dgn cap nya sekali..

    hua3..

    ReplyDelete
  7. hahahhaha ape lagi tayangkan kat sume orgla kekeke

    ReplyDelete