Thursday, December 18, 2008

fafin sakit :(

assalamualaikum.. ni baru pas exam.. sebelum tido, nak cite dulu.. my brother bagitau my dear fafin sakit lagi.. tapi diorg dah bawak die g vet.. hehe actually mula2 ada pus cm kecik je kat kaki dia.. my family expect akan elok sendiri la.. tibe2 makin besar plak.. so diorg pun bawak la g vet.. bawak punya bawak, tibe2 dapat tau yg pus tu merebak sampai jadi besar pasai fafin ni dok jilat.. lidah die banyak sangat bacteria berbahaya! haha

hah kat klinik tu die buat muka tak ske plak.. orang nak rawat die, die marah2.. gigit sane sini, cakar sane sini.. jadi doktor pun amik inisiatif untuk bubuh benda pelik kat pale die.. haha tgkla gambar kat bawah tu.. memang pelik.. sekali pandang cm die tgh pakai corong turas kan? agaknya nak turas ape la tu?? waahahaha

bukan je pelik dilihat tp si fafin yang pakai tu pun naik pelik n rimas haha.. my brother kate fafin sejak pakai benda tu dh tak reti nak jalan ke depan.. die nak g mane2 pun jalan ke belakang (backward).. ala cm kalau kite bawak kete, kite letak gear reverse, kete tu akan gerak ke belakang kan? haha cmtu la si fafin ni jalan skang.. memang aneh.. tapi benar!!

hehe sekian saje untuk kalini.. enjoy la tgk gambar2 die kat bawah ni hahaha




ni die g jalan ke belakang.. tak sedar ada tong sampah belakang tu




ala malunya dah terlanggar!





hah nyorok!! malunya ade org nampak ke terlanggar tadi?




tidola.. penat btol jalan terbalik ni :(





uik mane plak pale?

6 comments:

  1. mase nak stat bace post awak ni... cik langau konfius gile... Ai... ade stail baru ke kucing2 tahun 2008 ni... siap boleh pakai rantai (macam bentuk torchlight pun ade!)nasib baik ade explaination... hehehe... ayup! cepat sembuh fafin!... jangan buat cik wani risau...

    ReplyDelete
  2. hahaha torchlight kuning kelakar2

    ReplyDelete
  3. kesian fafin...tu nak elak dye dr jilat pus tu ke?
    heeeeee...mcm kucing vampire lak :p

    ReplyDelete
  4. haha asal cm vampire? macam torchlight la.. kalau blackout boleh gune.. aah gune untuk elak die jilat.. time ni leh la dera die.. kacau telinga die ke.. bg die gatai.. bukan die boleh garu pun.. mesti seksa gle wahaha

    ReplyDelete
  5. cik noen mmg tengah sangap pasal citer vampire "Mr Robert Pettingson" die... jangan tanye la mane die dapat perumpamaan 'vampire' tu... kah3... to cik noen... jangan marah! nanti cepat kedut... hahaha...

    ReplyDelete
  6. hahaha padan la pun.. tak pasai2 sume benda jadi vampire.. eceh toing oit.. robbert pettingson hang tu tak comei pun.. hahaha :D

    ReplyDelete