Wednesday, December 24, 2008

My dear gold fish

assalamualaikum.. pagi tadi one of my goldfish mati.. huhu nak ikutkan semalam n subuh tadi dia macam sihat je, tapi saya perasan dari hari saya beli, dia asyik kene buli dengan yang sekor lagi, i have no idea ape yang dia kene, tapi kalau dari mata saya, rasanya yang kejar dia tu gigit dia, sebab everytime ble die kejar, ble dh sampai kat badan yang kawan dia tu, dia cm chewing something..

huhu jangan ckp dia tgh kunyah daging kawan dia tu? saya dok belek gak tgk dekat2, tapi rasanya cm takde luka kat mane2.. neway maybe dah ajal.. but now i know, goldfish tak ske ada kawan.. huhu

ble die mati tadi, yang masih hidup tu buat kerja gila lagi, bukannya saya tak bagi dia makan, tapi ble die nampak kawan die mati, die g kat kawan dia n cm dok makan daging kawan dia huhu memang physcho!!! saya pun laju2 la remove n buang ikan tu, tak sanggup nak tengok apa dh jadi huhu..

neway takpela ni pengajaran untuk saya, fist time bela goldfish lagipun, org kedai tu pun tak cakap pape huhu.. k sekian terima kasih :)

4 comments:

  1. giler ah ikan hang kannibal rupe2 nye..

    ReplyDelete
  2. haha bukan kannibal tapi serial killer

    ReplyDelete
  3. ak sampai hati tapi kene ucap jugak...
    tahniah... anda sudah berjaye mendapat title "pembunuh"... walaupun hanya ikan... tapi a killer is still a killer... kite satu geng sekarang ni... wahahaha...

    ReplyDelete
  4. haha bagus lalat, kita memang se geng

    ReplyDelete