Monday, December 22, 2008

My bad day

assalamualaikum.. herm ni baru abis test sebenarnye, huhu tibe2 perut rase lapar so saya pun g la kedai beli sandwich.. nasib malang btol, tibe2 burung gagak BERAK ATAS PALE SAYE! huaaaa bengong btol gagak, hang nampak kepala gua tu cm batu ke? main ske2 ati hang berak.. nasib baik manusia2 kat kedai tu tak gelakkan saya, diorg sume concern, bg tissue sume.. cis ko gagak, rase nak g tembak sekor2..

ha org kedai tu ckp, "u are lucky because it falls on you"

then saya ckp, "why?" dalam hati dah panas.. pehal plak die ni? haha

then die jawab," i don't know.. but i've been told by malaysian that if the bird's feaces drop on you, u are lucky" then she smile..

seriusly who said dat?? malaysia people?? nonsense!! haha manade lucky! muke saya penuh ngan taik cair2.. siap tudung sume kene.. lucky la sangat!


huhu dh2 cukup panas2 untuk harini... ni update pasal my fish.. herm saya dok perhati diorg.. tengok cm weird la.. ade sekor ikan tu ske kejar sekor ikan lagi.. diorg ni tgh main2 ke tgh gaduh ke? huhu risau plak.. sebab all d time pun die kejar2.. tapi alhamdulillah skang ni diorg still makan n minum sume.. it's been two days since i bought them hehe :) ah neway, goldfish expertise, plz explain to me.. ape yg die tgh buat? gaduh ke? memain?


tak tau die buat pe.. ske btol kejar yg kawan die

8 comments:

  1. haha.. burung pn bleh berak atas pale hg.. no mesti hg tak mandi pagi tadi.. pasal tu die bau mcm busuk je die layankan je la..

    ReplyDelete
  2. cis laju2 komen.. mane org tau.. dh kepala org bulat, die nampak cm best.. tu die laju2 melepas keskes

    ReplyDelete
  3. kamen rider12:55 PM

    wahahahahahahahahahhahahah, aku bukan nk gelak,tp seryes comel,hoho.u r lucky beb,pengalaman wei,weee

    ReplyDelete
  4. eh senyap ko haha taula pale aku bulat, seronok untuk diberak keskes

    ReplyDelete
  5. cik langau tak de la sampai kene berak atas kepale... melampau la tu... hehehe... kene curi makanan ade la...sandwich dengan aiskrim... tapi time kene yang sandwich... seyes ingat orang... cik langau dah keluar dah sumpah seranah... rupenye gagak...ces!

    ReplyDelete
  6. ek? cmne tak sedar tu gagak?

    ReplyDelete
  7. sebab die attack dari belakang la... ingat sape pulak nak sergah org tgh sarapan... sampai jatuh sandwich tu sbb terkejut... dah marah2 baru perasan... rupenye gagak... malu la jugak kat org lalu lalang... hahaha...

    ReplyDelete
  8. hahaha kelakar2 :)

    ReplyDelete